FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Statystyki

Poprzedni temat «» Następny temat
Sokół - hipokryta?
Autor Wiadomość
Hack 
Administrator

Dołączył 1272 dni temu
  Wysłany: 2006-03-09, 19:40   Sokół - hipokryta?
Sprawdźcie to ---> KLIK Być może jest w tym coś ze zwykłego forumowego hejtingu, ale moim zdaniem kolesie jakieśtam racje mają. Jakby Mezo dał dzwonek albo logo to od razu: Jebac Meza! :| a jak Sokół da, to oczywiście "Zarobić ludzka rzecz". Osobiście bardzo cenię rap Sokoła, ale zwróćcie uwagę, że faktycznie kiedyś negatywnie wypowiadał się o akcjach typu dzwonki, loga itp. Moim zdaniem dawanie dzwonków jest ok, bo lepiej żeby artysta zarobił niż kto inny :D
Poza tym nieźle koleś pojechał:

Kod:
Autor: Jan Maria Rokita
Dodany: 2006-01-26 16:12:22 Host: ---.chello.pl       
TEDE mial w teledysku reklame simplusa, bo jest komercyjnym scierwem. Sokol mial w reklamie lapke Heyah, zeby sfinansowac zajebisty teledysk.

UMC maja spiewane refreny, bo to komercyjny hip hopolowcy. Sokol ma spiewane refreny, bo jest otwarty na poszukiwania muzyczne.

Camey wypuszcza dzwonki , bo jest lasy na hajs. Prosto wypuszcza dzwonki, zeby sprawic przyjemnosc swoim fanom.

UMC sponsoruje bokserow, zeby reklamowac swoje hip hopolowe scierwo. Prosto sponsoruje z milosci do dobrego sportu.

Moro robi ubrania, zeby zarobic hajs. Prosto robi ubrania, zeby chlopaki z ulicy mogli zalozyc eleganckie ciuchy bez rzucajacego sie w oczy logo.

Kazdy kto mowi zle o artystach Prosto slucha Donia i jest pryszczatym gimbusem - komputerowcem. Kazdy.

Plyta Sokola jest najlepsza. Bo zeby ja skrytykowac, trzeba wpierw samemu nagrac lepsza plyte.

Co o tym sądzicie?

PeatR 
Portal Team
Lajtowe Akcje

Dołączył 1196 dni temu
Wysłany: 2006-03-09, 19:49   
Dla mnie to żałosne zjawisko, ponieważ nie każdemu kto słucha rapu musi się podobać PROSTO i ich uliczny (czy przypadkiem nieudawany?) imidż. Ale na takim forum jak hip-hop.pl jest pełno dziwnych ludzi, którzy niezabardzo znają się na rapie, tak tylko tam siedzą. Jednak coś w tym jest, Mezo a Sokół, to podstawowa różnica, ale gdyby obaj panowie pozostali "w cieniu" (bo uważam że obaj są równie popularni) to nie byłoby wtedy takich rzeczy.

Links 
Moderator
Reprezentuje Siebie

Dołączył 1092 dni temu
Wysłany: 2006-03-09, 19:51   
Ja tego nie rozumiem, ludzie sami pierdolą raz tak raz tak a potem mają pretensje do wszytkiego :| Przeciez wizerunki poszczegulnych wytwórni płytowych w polsce wykreowali ludzie więc o co tera sie burzą? Ja np nigdy takiego czegoś nie powiedziałem, Sokół z tego co wiem tez chyba nigdzie nie mówi czy rymuje ze UMC to jebane dzifki które chca zarobić a Prosto robi te ciuchy z nudów a kasa idzie na konto w szwajcarjii? Skąd wogóle wziete są te texty typu:
Cytat:
UMC maja spiewane refreny, bo to komercyjny hip hopolowcy. Sokol ma spiewane refreny, bo jest otwarty na poszukiwania muzyczne.

Camey wypuszcza dzwonki , bo jest lasy na hajs. Prosto wypuszcza dzwonki, zeby sprawic przyjemnosc swoim fanom.

UMC sponsoruje bokserow, zeby reklamowac swoje hip hopolowe scierwo. Prosto sponsoruje z milosci do dobrego sportu.

Moro robi ubrania, zeby zarobic hajs. Prosto robi ubrania, zeby chlopaki z ulicy mogli zalozyc eleganckie ciuchy bez rzucajacego sie w oczy logo.

Kazdy kto mowi zle o artystach Prosto slucha Donia i jest pryszczatym gimbusem - komputerowcem. Kazdy.

... takie wizerunki wykreowali ludzie więc niewiem dlaczego maja teraz pretensje do raperów itd. :?

takie jest moje zdanie.

Hack 
Administrator

Dołączył 1272 dni temu
Wysłany: 2006-03-09, 20:02   
Te zdanka są akurat o ludziach, a nie raperach :)

okrushek 
Stały Bywalec
...soul of hip hop...

Dołączyła 1148 dni temu
Wysłany: 2006-03-09, 20:03   
a wg mnie ostatnio coraz wiecej etgo... ludzie chca tlumaczyc sobie to tak... zeby dobrze to wygladalo... a robia to samo co np mezo czy cale umc ktorych obrzucaja obelgami...

PeatR 
Portal Team
Lajtowe Akcje

Dołączył 1196 dni temu
Wysłany: 2006-03-09, 20:05   
to wychodzi z mody CHUCKA NORRISA :P zwykła zabawa wstawcie sobie inne pseudo i to samo jest :P (właśnie sobie poczytalem pare poastów na hh.pl)

Links 
Moderator
Reprezentuje Siebie

Dołączył 1092 dni temu
Wysłany: 2006-03-09, 20:06   
Hack napisał/a:
Te zdanka są akurat o ludziach, a nie raperach

No wiem ze o ludziach... ale kto to wymyślił? Ludzie! Stworzyły sie takie wizerunki i juz a teraz sie burzą i z tego co mozna tu zrozumieć mają pretensje do raperów (przedewszystkim z Prosto) :?

okrushek 
Stały Bywalec
...soul of hip hop...

Dołączyła 1148 dni temu
Wysłany: 2006-03-09, 20:08   
PeatR napisał/a:
to wychodzi z mody CHUCKA NORRISA :P zwykła zabawa wstawcie sobie inne pseudo i to samo jest :P (właśnie sobie poczytalem pare poastów na hh.pl)

niektore owszem - sa sciagniete z chucka... i sa beznadziejne... ale te, ktore wkleil zalozyciel topicu ;) hehe sa jak najbardziej prawdziwe...
a co do debilizmu na hhh.pl to najlepsze jest to
"Sokół widział orła cień" :D :D :D :D

Hack 
Administrator

Dołączył 1272 dni temu
Wysłany: 2006-03-09, 20:09   
LinKs napisał/a:
z tego co mozna tu zrozumieć mają pretensje do raperów (przedewszystkim z Prosto)

Nie rozumiem. Pretensje ci kolesie zgłaszali za brak konsekwencji. Najpierw jechanie po dawaniu dzwonków, a potem samemu dawanie :?

Links 
Moderator
Reprezentuje Siebie

Dołączył 1092 dni temu
Wysłany: 2006-03-09, 20:11   
Hack napisał/a:
LinKs napisał/a:
z tego co mozna tu zrozumieć mają pretensje do raperów (przedewszystkim z Prosto)

Nie rozumiem. Pretensje ci kolesie zgłaszali za brak konsekwencji. Najpierw jechanie po dawaniu dzwonków, a potem samemu dawanie :?

no to skierowane do Sokoła
Cytat:
Plyta Sokola jest najlepsza. Bo zeby ja skrytykowac, trzeba wpierw samemu nagrac lepsza plyte.

A przedewszytkim do firmy Pedra i Sokoła czyli Prosto.

Hack 
Administrator

Dołączył 1272 dni temu
Wysłany: 2006-03-09, 20:15   
LinKs napisał/a:
Hack napisał/a:
LinKs napisał/a:

no to skierowane do Sokoła
Cytat:

A przedewszytkim do firmy Pedra i Sokoła czyli Prosto.

Heh no dziwne żeby takie pretensje były zgłaszane do Tedzika albo IGS'a skoro oni nie wygłaszali takich poglądów :D

Links 
Moderator
Reprezentuje Siebie

Dołączył 1092 dni temu
Wysłany: 2006-03-09, 20:17   
Hack napisał/a:
skoro oni nie wygłaszali takich poglądów

jakich poglądów?? :)

Hack 
Administrator

Dołączył 1272 dni temu
Wysłany: 2006-03-09, 20:21   
Poglądów odnoszących się do dzwonków :D Najpierw jechanie kogoś i mówienie negatywnie o tym procederze, a następnie samemu dawanie dzwonków :D

Links 
Moderator
Reprezentuje Siebie

Dołączył 1092 dni temu
Wysłany: 2006-03-09, 20:27   
Hack napisał/a:
Najpierw jechanie kogoś i mówienie negatywnie o tym procederze, a następnie samemu dawanie dzwonków

To musiałem cos ominąc bo nie slyszałem zeby Sokół krytykował takie zachowanie innych :|

A co do tematu to jeszcze chciałbym dodac ze kazdy ma swój rozum i każdy niech uwaza jak chce, przeciez ciuchy i dzwonki Prosto nie są obowiązkowe a UMC zakazane! Każdy robi jak uważa a to że są takie i inne sterotypy to juz norma, więc trzeba miec własne zdanie, nie patrzec na wszytkich :)

edi 
V.I.P.

Dołączył 1188 dni temu
Wysłany: 2006-03-09, 20:58   
jesli chodzi o muzyke, to sokol jest lepszy od mezo. ale reszta? mysle ze wiecej w nim komercji niz w jacku :)
Kolejorzu nigdy nie będziesz sam!

Odpowiedz do tematu