|
Sokół - hipokryta? |
| Autor |
Wiadomość |
Hack
Administrator

Wiek: 19 Dołączył 1272 dni temu Posty: 3857 Skąd: Brick City
|
Wysłany: 2006-03-09, 19:40 Sokół - hipokryta?
|
|
|
Sprawdźcie to ---> KLIK Być może jest w tym coś ze zwykłego forumowego hejtingu, ale moim zdaniem kolesie jakieśtam racje mają. Jakby Mezo dał dzwonek albo logo to od razu: Jebac Meza! a jak Sokół da, to oczywiście "Zarobić ludzka rzecz". Osobiście bardzo cenię rap Sokoła, ale zwróćcie uwagę, że faktycznie kiedyś negatywnie wypowiadał się o akcjach typu dzwonki, loga itp. Moim zdaniem dawanie dzwonków jest ok, bo lepiej żeby artysta zarobił niż kto inny
Poza tym nieźle koleś pojechał:
| Kod: | Autor: Jan Maria Rokita
Dodany: 2006-01-26 16:12:22 Host: ---.chello.pl
TEDE mial w teledysku reklame simplusa, bo jest komercyjnym scierwem. Sokol mial w reklamie lapke Heyah, zeby sfinansowac zajebisty teledysk.
UMC maja spiewane refreny, bo to komercyjny hip hopolowcy. Sokol ma spiewane refreny, bo jest otwarty na poszukiwania muzyczne.
Camey wypuszcza dzwonki , bo jest lasy na hajs. Prosto wypuszcza dzwonki, zeby sprawic przyjemnosc swoim fanom.
UMC sponsoruje bokserow, zeby reklamowac swoje hip hopolowe scierwo. Prosto sponsoruje z milosci do dobrego sportu.
Moro robi ubrania, zeby zarobic hajs. Prosto robi ubrania, zeby chlopaki z ulicy mogli zalozyc eleganckie ciuchy bez rzucajacego sie w oczy logo.
Kazdy kto mowi zle o artystach Prosto slucha Donia i jest pryszczatym gimbusem - komputerowcem. Kazdy.
Plyta Sokola jest najlepsza. Bo zeby ja skrytykowac, trzeba wpierw samemu nagrac lepsza plyte. |
Co o tym sądzicie? |
|
|
|
|
PeatR
Portal Team Lajtowe Akcje

Dołączył 1196 dni temu Posty: 2025 Skąd: Ostrów Wlkp.
|
Wysłany: 2006-03-09, 19:49
|
|
|
| Dla mnie to żałosne zjawisko, ponieważ nie każdemu kto słucha rapu musi się podobać PROSTO i ich uliczny (czy przypadkiem nieudawany?) imidż. Ale na takim forum jak hip-hop.pl jest pełno dziwnych ludzi, którzy niezabardzo znają się na rapie, tak tylko tam siedzą. Jednak coś w tym jest, Mezo a Sokół, to podstawowa różnica, ale gdyby obaj panowie pozostali "w cieniu" (bo uważam że obaj są równie popularni) to nie byłoby wtedy takich rzeczy. |
_________________ Sprawdź to!
 |
|
|
|
|
Links
Moderator Reprezentuje Siebie

|
Wysłany: 2006-03-09, 19:51
|
|
|
Ja tego nie rozumiem, ludzie sami pierdolą raz tak raz tak a potem mają pretensje do wszytkiego Przeciez wizerunki poszczegulnych wytwórni płytowych w polsce wykreowali ludzie więc o co tera sie burzą? Ja np nigdy takiego czegoś nie powiedziałem, Sokół z tego co wiem tez chyba nigdzie nie mówi czy rymuje ze UMC to jebane dzifki które chca zarobić a Prosto robi te ciuchy z nudów a kasa idzie na konto w szwajcarjii? Skąd wogóle wziete są te texty typu:
| Cytat: | UMC maja spiewane refreny, bo to komercyjny hip hopolowcy. Sokol ma spiewane refreny, bo jest otwarty na poszukiwania muzyczne.
Camey wypuszcza dzwonki , bo jest lasy na hajs. Prosto wypuszcza dzwonki, zeby sprawic przyjemnosc swoim fanom.
UMC sponsoruje bokserow, zeby reklamowac swoje hip hopolowe scierwo. Prosto sponsoruje z milosci do dobrego sportu.
Moro robi ubrania, zeby zarobic hajs. Prosto robi ubrania, zeby chlopaki z ulicy mogli zalozyc eleganckie ciuchy bez rzucajacego sie w oczy logo.
Kazdy kto mowi zle o artystach Prosto slucha Donia i jest pryszczatym gimbusem - komputerowcem. Kazdy.
|
... takie wizerunki wykreowali ludzie więc niewiem dlaczego maja teraz pretensje do raperów itd.
takie jest moje zdanie. |
|
|
Hack
Administrator

|
Wysłany: 2006-03-09, 20:02
|
|
|
Te zdanka są akurat o ludziach, a nie raperach |
|
|
|
|
okrushek
Stały Bywalec ...soul of hip hop...

|
Wysłany: 2006-03-09, 20:03
|
|
|
| a wg mnie ostatnio coraz wiecej etgo... ludzie chca tlumaczyc sobie to tak... zeby dobrze to wygladalo... a robia to samo co np mezo czy cale umc ktorych obrzucaja obelgami... |
_________________ ...soul of hip hop... |
|
|
|
|
PeatR
Portal Team Lajtowe Akcje

Dołączył 1196 dni temu Posty: 2025 Skąd: Ostrów Wlkp.
|
Wysłany: 2006-03-09, 20:05
|
|
|
to wychodzi z mody CHUCKA NORRISA zwykła zabawa wstawcie sobie inne pseudo i to samo jest (właśnie sobie poczytalem pare poastów na hh.pl) |
_________________ Sprawdź to!
 |
|
|
|
|
Links

|
Wysłany: 2006-03-09, 20:06
|
|
|
| Hack napisał/a: | | Te zdanka są akurat o ludziach, a nie raperach |
No wiem ze o ludziach... ale kto to wymyślił? Ludzie! Stworzyły sie takie wizerunki i juz a teraz sie burzą i z tego co mozna tu zrozumieć mają pretensje do raperów (przedewszystkim z Prosto) |
|
|
okrushek
Stały Bywalec ...soul of hip hop...

|
Wysłany: 2006-03-09, 20:08
|
|
|
| PeatR napisał/a: | to wychodzi z mody CHUCKA NORRISA zwykła zabawa wstawcie sobie inne pseudo i to samo jest (właśnie sobie poczytalem pare poastów na hh.pl) |
niektore owszem - sa sciagniete z chucka... i sa beznadziejne... ale te, ktore wkleil zalozyciel topicu hehe sa jak najbardziej prawdziwe...
a co do debilizmu na hhh.pl to najlepsze jest to
"Sokół widział orła cień" |
_________________ ...soul of hip hop... |
|
|
|
|
Hack
Administrator

|
Wysłany: 2006-03-09, 20:09
|
|
|
| LinKs napisał/a: | | z tego co mozna tu zrozumieć mają pretensje do raperów (przedewszystkim z Prosto) |
Nie rozumiem. Pretensje ci kolesie zgłaszali za brak konsekwencji. Najpierw jechanie po dawaniu dzwonków, a potem samemu dawanie |
|
|
|
|
Links

|
Wysłany: 2006-03-09, 20:11
|
|
|
| Hack napisał/a: | | LinKs napisał/a: | | z tego co mozna tu zrozumieć mają pretensje do raperów (przedewszystkim z Prosto) |
Nie rozumiem. Pretensje ci kolesie zgłaszali za brak konsekwencji. Najpierw jechanie po dawaniu dzwonków, a potem samemu dawanie |
no to skierowane do Sokoła
| Cytat: | | Plyta Sokola jest najlepsza. Bo zeby ja skrytykowac, trzeba wpierw samemu nagrac lepsza plyte. |
A przedewszytkim do firmy Pedra i Sokoła czyli Prosto. |
|
|
Hack
Administrator

|
Wysłany: 2006-03-09, 20:15
|
|
|
| LinKs napisał/a: | | Hack napisał/a: | | LinKs napisał/a: | | z tego co mozna tu zrozumieć mają pretensje do raperów (przedewszystkim z Prosto) |
no to skierowane do Sokoła
| Cytat: | | Plyta Sokola jest najlepsza. Bo zeby ja skrytykowac, trzeba wpierw samemu nagrac lepsza plyte. |
A przedewszytkim do firmy Pedra i Sokoła czyli Prosto. |
Heh no dziwne żeby takie pretensje były zgłaszane do Tedzika albo IGS'a skoro oni nie wygłaszali takich poglądów |
|
|
|
|
Links

|
Wysłany: 2006-03-09, 20:17
|
|
|
| Hack napisał/a: | | skoro oni nie wygłaszali takich poglądów |
jakich poglądów?? |
|
|
Hack
Administrator

|
Wysłany: 2006-03-09, 20:21
|
|
|
Poglądów odnoszących się do dzwonków Najpierw jechanie kogoś i mówienie negatywnie o tym procederze, a następnie samemu dawanie dzwonków |
|
|
|
|
Links

|
Wysłany: 2006-03-09, 20:27
|
|
|
| Hack napisał/a: | | Najpierw jechanie kogoś i mówienie negatywnie o tym procederze, a następnie samemu dawanie dzwonków |
To musiałem cos ominąc bo nie slyszałem zeby Sokół krytykował takie zachowanie innych
A co do tematu to jeszcze chciałbym dodac ze kazdy ma swój rozum i każdy niech uwaza jak chce, przeciez ciuchy i dzwonki Prosto nie są obowiązkowe a UMC zakazane! Każdy robi jak uważa a to że są takie i inne sterotypy to juz norma, więc trzeba miec własne zdanie, nie patrzec na wszytkich |
|
|
edi
V.I.P.

|
Wysłany: 2006-03-09, 20:58
|
|
|
jesli chodzi o muzyke, to sokol jest lepszy od mezo. ale reszta? mysle ze wiecej w nim komercji niz w jacku |
_________________ Za Lechem przemierzamy cały świat,
Wiele sezonów, kilkanaście lat,
Jesteśmy zawsze tam, potęga nasza trwa,
Kolejorzu nigdy nie będziesz sam!
 |
|
|
|
|
|
|