|
Sokół - hipokryta? |
| Autor |
Wiadomość |
PeatR
Portal Team Lajtowe Akcje

Dołączył 1196 dni temu Posty: 2025 Skąd: Ostrów Wlkp.
|
Wysłany: 2006-03-10, 14:36
|
|
|
| a z reszta po co komu dzwonki hehe ważna jest muza, chyba najważniejsze jest to jak i co tworzy artysta a nie czy sprzedaje dzwonki |
_________________ Sprawdź to!
 |
|
|
|
|
des
V.I.P. DeStudio.prv.pl

Wiek: 19 Dołączył 1179 dni temu Posty: 3560 Skąd: Detroit Grammar
|
|
|
|
|
zoar
Zajebisty Ziom

Wiek: 22 Dołączył 1179 dni temu Posty: 586 Skąd: Elbląg / Warszawa
|
Wysłany: 2006-03-10, 15:48
|
|
|
zawisc zazdrosc zamias starac sie byc lepszym... odpuscie sobie ten temat i robcie swoje
[ Dodano: 2006-03-10, 15:57 ]
teraz tak kilka chwil po przeczytaniu i glebszym zastanowieniu sie to mysle ze na kazdego rapera przychodzi czas hmm po kazdym zaczynaja chlopcy z forum jechac tak bylo z tede czy chodzby mezem hmm czwila porownywania sokola do chucka norrisa minie a sokol zostanie i bedzie robic swoje a wy co z tego bedziecie miec?? chwile popierdolicie i to wszystko wiec odpuscie sobie terasz tylko nalezy zadac pytanie kto bedzie nastepny? os mam wyjebane
pozdro |
|
|
Janca
Moderator ...jestem ja nie ma reszty!

Pomógł: 1 raz Wiek: 20 Dołączył 1249 dni temu Posty: 3580 Skąd: Whateva Man!
|
Wysłany: 2006-03-10, 19:54
|
|
|
Jebać to... Robić swoje |
_________________ "Wise Men say, "It looks like rain today"
Crackled on the speakers
Trickle down the sleepy subway train"
 |
|
|
|
|
QL
V.I.P. Rap Gra

Dołączył 1200 dni temu Posty: 2315 Skąd: OSW
|
Wysłany: 2006-03-10, 20:07
|
|
|
| hehe dobre i zgadzam sie z tym "zjawiskiem" za tyle szmalu to mozna kupic malucha a nie bluze |
|
|
Hack
Administrator

Wiek: 19 Dołączył 1272 dni temu Posty: 3857 Skąd: Brick City
|
Wysłany: 2006-03-11, 10:36
|
|
|
| zoar napisał/a: | teraz tak kilka chwil po przeczytaniu i glebszym zastanowieniu sie to mysle ze na kazdego rapera przychodzi czas hmm po kazdym zaczynaja chlopcy z forum jechac tak bylo z tede czy chodzby mezem hmm czwila porownywania sokola do chucka norrisa minie a sokol zostanie i bedzie robic swoje a wy co z tego bedziecie miec?? chwile popierdolicie i to wszystko wiec odpuscie sobie terasz tylko nalezy zadac pytanie kto bedzie nastepny? os mam wyjebane
pozdro |
Też zauważyłem taką prawidłowość, tyle że jakby inne podjazdy są nieuzasadnione i bezsensowne, a w tym coś jednak jest... Poza tym uspokój się, my nie jedziemy - to jest kulturalna dyskusja na temat postawy człowieka |
|
|
|
|
zoar
Zajebisty Ziom

Wiek: 22 Dołączył 1179 dni temu Posty: 586 Skąd: Elbląg / Warszawa
|
Wysłany: 2006-03-12, 13:29
|
|
|
spoko nie chodzilo mi w 100% o was a o ludzi z hh.pl ale spokko ja tam mam wyj* bo kazdy ma swoje zdanie i doowiem ze mialem nie wchodzic juz na ten temat i nie wypowiadac sie czytam wywiad z guralem i takie slowka chlopaczyna wypowiada
| Kod: | | "Życie jest sztuką wyboru ale przy wydawaniu płyty zawsze patrzysz kto zrobi ci lepszą promocję, dystrybucję i gdzie więcej zarobisz. Biznes jest biznes choć ludzie w Polsce jeszcze tego nie rozumieją. Nie ma co pierdolić farmazonów, że można rozwijać się muzycznie bez kasy bo jest to niemożliwe. Chcę robić dobrą muzykę i chcę mieć z tego dobre siano." |
chodz nie jest to adekwatne w 100% do tematu to jak kttos przeczyta i zastanowi sie to zrozumie ze cos w tym dzemie ze podpasowac to mozna do sokola jak i innych ludzi zarabiajacych na hh na swojej pasji... to jest dobre i nie ma w tym "nic" zlego
pozdro |
|
|
QL
V.I.P. Rap Gra

Dołączył 1200 dni temu Posty: 2315 Skąd: OSW
|
Wysłany: 2006-03-12, 17:53
|
|
|
| hehe trzeba tak mówić zeby nie stracic szacunku |