FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Statystyki

Poprzedni temat «» Następny temat
Sokół - hipokryta?
Autor Wiadomość
PeatR 
Portal Team
Lajtowe Akcje

Dołączył 1196 dni temu
Wysłany: 2006-03-10, 14:36   
a z reszta po co komu dzwonki hehe ważna jest muza, chyba najważniejsze jest to jak i co tworzy artysta a nie czy sprzedaje dzwonki

des 
V.I.P.
DeStudio.prv.pl

Dołączył 1179 dni temu
Wysłany: 2006-03-10, 14:39   
dla mnie jest to sama prawda ;)

zoar 
Zajebisty Ziom

Dołączył 1179 dni temu
Wysłany: 2006-03-10, 15:48   
zawisc zazdrosc zamias starac sie byc lepszym... odpuscie sobie ten temat i robcie swoje

[ Dodano: 2006-03-10, 15:57 ]
teraz tak kilka chwil po przeczytaniu i glebszym zastanowieniu sie to mysle ze na kazdego rapera przychodzi czas hmm po kazdym zaczynaja chlopcy z forum jechac tak bylo z tede czy chodzby mezem hmm czwila porownywania sokola do chucka norrisa minie a sokol zostanie i bedzie robic swoje a wy co z tego bedziecie miec?? chwile popierdolicie i to wszystko wiec odpuscie sobie terasz tylko nalezy zadac pytanie kto bedzie nastepny? os mam wyjebane
pozdro

Janca 
Moderator
...jestem ja nie ma reszty!

Dołączył 1249 dni temu
Wysłany: 2006-03-10, 19:54   
Jebać to... :| Robić swoje ;)

QL 
V.I.P.
Rap Gra

Dołączył 1200 dni temu
Wysłany: 2006-03-10, 20:07   
hehe dobre i zgadzam sie z tym "zjawiskiem" za tyle szmalu to mozna kupic malucha a nie bluze

Hack 
Administrator

Dołączył 1272 dni temu
Wysłany: 2006-03-11, 10:36   
zoar napisał/a:
teraz tak kilka chwil po przeczytaniu i glebszym zastanowieniu sie to mysle ze na kazdego rapera przychodzi czas hmm po kazdym zaczynaja chlopcy z forum jechac tak bylo z tede czy chodzby mezem hmm czwila porownywania sokola do chucka norrisa minie a sokol zostanie i bedzie robic swoje a wy co z tego bedziecie miec?? chwile popierdolicie i to wszystko wiec odpuscie sobie terasz tylko nalezy zadac pytanie kto bedzie nastepny? os mam wyjebane
pozdro

Też zauważyłem taką prawidłowość, tyle że jakby inne podjazdy są nieuzasadnione i bezsensowne, a w tym coś jednak jest... Poza tym uspokój się, my nie jedziemy - to jest kulturalna dyskusja na temat postawy człowieka ;)

zoar 
Zajebisty Ziom

Dołączył 1179 dni temu
Wysłany: 2006-03-12, 13:29   
spoko nie chodzilo mi w 100% o was a o ludzi z hh.pl :( ale spokko ja tam mam wyj* bo kazdy ma swoje zdanie i doowiem ze mialem nie wchodzic juz na ten temat i nie wypowiadac sie czytam wywiad z guralem i takie slowka chlopaczyna wypowiada

Kod:
"Życie jest sztuką wyboru ale przy wydawaniu płyty zawsze patrzysz kto zrobi ci lepszą promocję, dystrybucję i gdzie więcej zarobisz. Biznes jest biznes choć ludzie w Polsce jeszcze tego nie rozumieją. Nie ma co pierdolić farmazonów, że można rozwijać się muzycznie bez kasy bo jest to niemożliwe. Chcę robić dobrą muzykę i chcę mieć z tego dobre siano."

chodz nie jest to adekwatne w 100% do tematu to jak kttos przeczyta i zastanowi sie to zrozumie ze cos w tym dzemie ze podpasowac to mozna do sokola jak i innych ludzi zarabiajacych na hh na swojej pasji... to jest dobre i nie ma w tym "nic" zlego
pozdro

QL 
V.I.P.
Rap Gra

Dołączył 1200 dni temu
Wysłany: 2006-03-12, 17:53   
hehe trzeba tak mówić zeby nie stracic szacunku

Odpowiedz do tematu