|
Skazany na smierc HC :O |
| Autor |
Wiadomość |
Hack
Administrator

Wiek: 19 Dołączył 1272 dni temu Posty: 3857 Skąd: Brick City
|
Wysłany: 2006-02-07, 17:05
|
|
|
| Plomien napisał/a: | | Do poki nie zostaniesz skrzywdzony przez jednego z takich tez nie zrozumiesz ze to jest potrzebne |
Zabijanie jest potrzebne? Kara śmierci=zabójstwo. |
|
|
|
|
QL
V.I.P. Rap Gra

Dołączył 1200 dni temu Posty: 2315 Skąd: OSW
|
Wysłany: 2006-02-07, 17:30
|
|
|
| w Polsce powinna byc kara smierci to by ludzie uwzali co robią |
|
|
EmoticaL
Zbanowany Tripper

Dołączył 1141 dni temu Posty: 263 Skąd: Mexico-City
|
Wysłany: 2006-02-26, 15:31
|
|
|
| Hack napisał/a: | | Plomien napisał/a: | | Hack napisał/a: | Godzenie się na karę śmierci równa się zabijaniu. Życie ludzkie może zabierać tylko sam Bóg.
A skoro ten Cool C zabrał, niech żyje z tą świadomością do końca życia w pierdlu. |
Twoje zdanie bardzo wierzysz w Boga widze ... ale on ci nie pomoze jak taki wsadzi ci kose w zebra za 5złociszy :] ....
i jak nie bedzie tej kary w POLSCE nigdy nie bedzie bezpiecznie |
Skąd wiesz że mi nie pomoże? Po śmierci czeka życie wieczne i to może być ratunek Albo nie wiem, nóż/kula minie serce? Ja zawsze dziękuje Bogu za to co mam, bo zawsze może byc gorzej. |
To jest dowód na to, że jesteś religijny, co dobrze o tobie świadczy... A co do kary śmierci - Jeżeli zabije, i po 25 latach wyjdzie i znów zabije, to kolejne 25 lat odsiedzi w wiezieniu. A to co przeżył w więzieniu jest dla takiego gostka motywacją, żeby już nie zabijać (a przynajmniej powinno być)... |
_________________ "All in this, freestyle's wild when I'm throwin this
Non-bogus brothers shake the hip and toe and just
Get involved, roll with the sould, make the head nod
Look at the bash slash back I kick the abstract" |
|
|
|
|
Plomien
HHF Team "...Jot-A-Gie-A..."

Wiek: 22 Dołączył 1285 dni temu Posty: 1611 Skąd: wziasc Pieniadze
|
Wysłany: 2006-02-26, 16:02
|
|
|
| EmoticaL napisał/a: | | więzieniu jest dla takiego gostka motywacją, żeby już nie zabijać (a przynajmniej powinno być)... |
gowno wiesz o wiezieniu !! zobaczysz jak taki wyjdzie po 25 zabije ci kogos z rodziny !! a wyedy zmienisz swoj swiato-poglad !! tu religia nie znaczenia !! |
_________________ Człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych
ale za te, które w innych budzi. |
|
|
|
|
Hack
Administrator

Wiek: 19 Dołączył 1272 dni temu Posty: 3857 Skąd: Brick City
|
Wysłany: 2006-02-26, 17:06
|
|
|
| Plomien napisał/a: | | EmoticaL napisał/a: | | więzieniu jest dla takiego gostka motywacją, żeby już nie zabijać (a przynajmniej powinno być)... |
gowno wiesz o wiezieniu !! zobaczysz jak taki wyjdzie po 25 zabije ci kogos z rodziny !! a wyedy zmienisz swoj swiato-poglad !! tu religia nie znaczenia !! |
Plomien nie prowokuj Trzeba zaostrzyć kary w takim razie i zamiast 25 lat dostanie dożywocie. |
|
|
|
|
Janca
Moderator ...jestem ja nie ma reszty!

Pomógł: 1 raz Wiek: 20 Dołączył 1249 dni temu Posty: 3580 Skąd: Whateva Man!
|
Wysłany: 2006-02-26, 17:13
|
|
|
Plomien a Ty co wiesz o więzieniu, że tak wyjeżdżasz na Emo ?
[ Dodano: 2006-02-26, 17:14 ]
A co do religii ma znaczenie jeżeli jesteś wierzącym to wiara może Cię uchronić... |
_________________ "Wise Men say, "It looks like rain today"
Crackled on the speakers
Trickle down the sleepy subway train"
 |
|
|
|
|
|
|
|