FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Statystyki

Poprzedni temat «» Następny temat
Raperzy a hajs
Autor Wiadomość
zgred 
HHF Team
Zgred.a.k.a Rufus

Dołączył 1133 dni temu
Wysłany: 2006-02-17, 23:25   
janca napisał/a:
zgred napisał/a:
300 tys to niby dużo?w stanach sprzedają w grubych milionach.

Polska to nie Ameryka! To są dwa światy człowieku to porównanie jest bez sensu! A co do tego, ze sprzedał 300 tyś a który polski wykonawca sprzeda teraz taka ilośc płyt :/ ??

przy dobrej reklamie Tedzik jest w stanie sprzedać płyte w takim nakładzie.

Berbelo 
Administrator
Jestem tym typem

Dołączył 1320 dni temu
Wysłany: 2006-02-17, 23:26   
LinKs napisał/a:
Pokahontaz

Paktofonika ktora juz niestety nie istnieje

Links 
Moderator
Reprezentuje Siebie

Dołączył 1092 dni temu
Wysłany: 2006-02-17, 23:35   
Berbelo napisał/a:
LinKs napisał/a:
Pokahontaz

Paktofonika ktora juz niestety nie istnieje

no ale mowa tutaj o MC którzy zrobili Kinematografie! Rah i Fo! czy sie zmienili? raczej nie! nadal wydają płyty i miejmy nadzieje ze nadal nie dla hajsu... przecież gdyby ŚP Mag żył to by pewnie tez nadal nagrywał :( PFK by istniała :( :cry: :(

QL 
V.I.P.
Rap Gra

Dołączył 1200 dni temu
Wysłany: 2006-02-18, 08:16   
zgred jaki wywód nie czytałem tego bo pewnie jakies pierdoły i rozkmiń ocb a nie pierprzysz głupoty x:

Janca 
Moderator
...jestem ja nie ma reszty!

Dołączył 1249 dni temu
Wysłany: 2006-02-18, 10:10   
zgred napisał/a:
janca napisał/a:
zgred napisał/a:
300 tys to niby dużo?w stanach sprzedają w grubych milionach.

Polska to nie Ameryka! To są dwa światy człowieku to porównanie jest bez sensu! A co do tego, ze sprzedał 300 tyś a który polski wykonawca sprzeda teraz taka ilośc płyt :/ ??

przy dobrej reklamie Tedzik jest w stanie sprzedać płyte w takim nakładzie.

Niedługo wyjdzie jego płytka zobaczymy czy mu sie uda :P

RaD 
Moderator
POPROSTU TRZYMAM POZIOM

Dołączył 1173 dni temu
Ostrzeżeń:
 1/3/3
Wysłany: 2006-02-18, 13:14   
Do obecnej chwili Liroy sprzedał płyte Alboom w nakładzie ponad 500 tys

zgred 
HHF Team
Zgred.a.k.a Rufus

Dołączył 1133 dni temu
Wysłany: 2006-02-18, 13:30   
QL napisał/a:
zgred jaki wywód nie czytałem tego bo pewnie jakies pierdoły i rozkmiń ocb a nie pierprzysz głupoty x:

nie chce mi się kłucić z 13 letnim gówniarzem który nie ma pojęcia czym jest dla ludzi hip-hop,myślisz,że to są tylko słowa?nie! pisząc teksty pisze się teksty z serca Ty tego możliwe,że nigdy nie zrozumiesz i to wcale nie jest dla kasy bo jakby lecieli po kwit ustawili by się w TV,zaczeli by robić muzyke która się sprzedaje ->18L

Janca 
Moderator

Dołączył 1249 dni temu
Wysłany: 2006-02-18, 14:31   
zgred nie wiem po co Ty tutaj się udzielasz bo mnie Twoje wypowiedzi tylko bawią nie wiem jak innych. Za każdymr azem piszesz coś w ogole nie na temat Lepiej zajmij się czytaniem ze zrozumieniem bo chyba kiepsko Ci to idzie ;) I pochwal się ile maszlat bo piszesz, ze smiesza Cie 13 latkowie piszący na tym forum a Twoje wypowiedzi wcale nie świadcza o tym, że jesteś starszy i tym samy inteligentniejszy od nich :P Nie chce tu nikogo prowokować żeby nie było ;)

Szefowa 
Administrator
KEH Team

Dołączyła 1318 dni temu
Wysłany: 2006-02-18, 14:33   
zgred napisał/a:

nie chce mi się kłucić z 13 letnim gówniarzem który nie ma pojęcia czym jest dla ludzi hip-hop,myślisz,że to są tylko słowa?nie! pisząc teksty pisze się teksty z serca Ty tego możliwe,że nigdy nie zrozumiesz i to wcale nie jest dla kasy bo jakby lecieli po kwit ustawili by się w TV,zaczeli by robić muzyke która się sprzedaje ->18L

Kto Ci teraz pisze rymy z serca? Prawie wszystko to komercja...

Janca 
Moderator

Dołączył 1249 dni temu
Wysłany: 2006-02-18, 14:38   
Kasiu troche w wiary w polsich wykonawców ;) Ja wierzę, że sa jeszcze ludzie którzy cenia sobie prawdę ;)

Szefowa 
Administrator
KEH Team

Dołączyła 1318 dni temu
Wysłany: 2006-02-18, 14:39   
janca napisał/a:
Kasiu troche w wiary w polsich wykonawców Wink Ja wierzę, że sa jeszcze ludzie którzy cenia sobie prawdę Wink

Dlatego napisałam "prawie wszyscy" bo ktoś na pewno by się znalazł ;)

RaD 
Moderator
POPROSTU TRZYMAM POZIOM

Dołączył 1173 dni temu
Ostrzeżeń:
 1/3/3
Wysłany: 2006-02-18, 15:42   
janca napisał/a:
zgred nie wiem po co Ty tutaj się udzielasz bo mnie Twoje wypowiedzi tylko bawią nie wiem jak innych. Za każdymr azem piszesz coś w ogole nie na temat Lepiej zajmij się czytaniem ze zrozumieniem bo chyba kiepsko Ci to idzie ;) I pochwal się ile maszlat bo piszesz, ze smiesza Cie 13 latkowie piszący na tym forum a Twoje wypowiedzi wcale nie świadcza o tym, że jesteś starszy i tym samy inteligentniejszy od nich :P Nie chce tu nikogo prowokować żeby nie było ;)

Janca nie tylko ciebie ;)

zgred 
HHF Team
Zgred.a.k.a Rufus

Dołączył 1133 dni temu
Wysłany: 2006-02-18, 16:08   
janca napisał/a:

ślepy kurwa jesteś?pisze do pierwszego postu gdzie autor pisał,że wszyscy rapują dla kasy...heh podał przykład Tedzika i Buhhów i napisał,że jeden nie leci na kase...choćbym nie wiem jakie argumenty podał do was to i tak nie dotrze a nawet jeśli to nie przyzna się nikt do tego,że nie miał racji.To nie ma sensu ten temat ja powiedziałem co myśle.Rap na pierwszym miejscu jest dla zajawki dla raperów a to ,że chcą za to mieć dole i za własny tród mieć godziwe pieniądze to inna bajka bo muszą z czegoś żyć przyzwoicie.
Jest kilka osób którzy pisali tu posty którzy więdzą o co tu tak naprawde chodzi dla niekumatych finito i basta nie chce mi się już pisać na ten temat.

EmoticaL 
Zbanowany
Tripper

Dołączył 1141 dni temu
Ostrzeżeń:
 3/3/3
Wysłany: 2006-02-19, 17:48   Re: Raperzy a hajs
QL napisał/a:
Nie wiem czy już był tak temat ale założe. Chodzi o to czy wierzycie jak jakiś MC mówi, że on nagrywa tylko dla przyjemności, dla własnej satysfakcji. Ja myśle, że jakby nie płacili to hip hop w Polsce chyba by nie istniał. Mówie tu o wszytkich nie tylko o UMC czy coś. Wątpie czy Sokół albo Gural nagrali by album tylko dla przyjemności. Tak samo Peja - gdyby nie hip hop to najwyżej mógłby sprzątać ulice. Większość polskich raperów to jakby nie nagrywali to byliby zwykłymi mędami snującymi się bez powodu. Wyjątkami są raperzy-studenci oni jakby nie płacili im za rap to by sobie normalnie żyli jak każdy student, ale reszta? Jeszcze Tede nieźle pojechał z Buhhami to mi się podobało. Reszta to jak mój stary powiedział "kto by się tak wygłupiał za darmo" Rozkmińcie temat :D pozdro

jeżeli ktoś nagrywa dla własnej satysfakcji to wtedy nagrywa, niewydając albumu legalnie... A jeżeli już wydaje to na jakieś niewielkie pieniądze dostaje nawet jeżeli chodzi mu tylko oto, żeby zrobić rozgłos swojemu albumowi...
Look at the bash slash back I kick the abstract
"

QL 
V.I.P.
Rap Gra

Dołączył 1200 dni temu
Wysłany: 2006-02-23, 21:07   
dopisze sie tu tylko i powiem zgred pieprz sie :mrgreen:

Odpowiedz do tematu