FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Statystyki

Poprzedni temat «» Następny temat
Lil Dap, jego nowy singiel - co o tej sytuacji myślicie?
Autor Wiadomość
cziken 
V.I.P.
CeZetIKaEeN Jest Tym Typem

Dołączył 1318 dni temu
Wysłany: 2005-12-12, 22:05   
ja uważam że fajny teledysk jest :D

wzw 
Ziomal

Dołączył 1193 dni temu
Wysłany: 2005-12-13, 15:10   
dobra niech wam bedzie :mrgreen: mi sie podoba ten kawalek! :y

MF Doc 
Ziomal

Dołączył 1116 dni temu
Wysłany: 2006-01-04, 11:10   
wzw napisał/a:
ja nie rozumiem was czy nie potraficie do cenic nowoczesnego rapu przeciez trzeba isc do przodu a nie tkic gdzies w latach 90 tych

wrecz przeciwnie, nie wiem jak reszta ale ja potrafie docenic nowoczesny rap... gorzej z tym czy wy w ogole slyszeliscie nowoczesny rap, bo Lil' Dap na pewno nie reprezentuje nowoczesnego rapu (to raczej dinozaur rapu)... jak chcecie sie dokształcic polecam Cannibal Ox - The Cold Vein - to jest dopiero nowoczesny, wrecz futurytyczny rap...
powracając do Lil' Dapa - on siedzi caly czas w miejscu... nigdy nie był dobrym raperem, zas jego Livin' Proof zaistnialo dzieki geniuszowi DJ Premier'a... druga plyta Group Home bazowala na sławie pierwszej, dlatego trzeba przyznac ze druga plyta bez pomocy Preemo (oprocz wspomnianego wczesniej kawalka The Legacy) byla po prostu słaba i o Lil' Dapie zapomnanio na długi czas (zaistnial tylko epizodem na plycie czlonka Wu-Family: Shabazza - The Book of Shabazz w kawalku Thieves in the nite razem z Killah Priest'em) i pewnie nadal jest zapomniany - tylko w Polsce robi furore bo podpisal kontrakt z Zipami... :lol: :lol: nic wielkiego - a o tym ze Amerykanie (i to nie byle jacy) wydają swoje plyty w europejskich wytworniach jakos nie slychac w Polsce... dziwne...

OCoBiega?! 
Elita Forum
Shallow Nights, Blurry Moon

Dołączył 1271 dni temu
Ostrzeżeń:
 1/3/3
Wysłany: 2006-01-08, 02:42   
MF Doc napisał/a:
wrecz przeciwnie, nie wiem jak reszta ale ja potrafie docenic nowoczesny rap...

ja rowniez...

Odpowiedz do tematu