|
Lil Dap, jego nowy singiel - co o tej sytuacji myślicie? |
| Autor |
Wiadomość |
cziken
V.I.P. CeZetIKaEeN Jest Tym Typem

Wiek: 19 Dołączył 1318 dni temu Posty: 2587 Skąd: Gryfice
|
Wysłany: 2005-12-12, 22:05
|
|
|
ja uważam że fajny teledysk jest |
_________________ My tu zostaniemy lata,oni po kilka godzin
 |
|
|
|
|
wzw
Ziomal

Wiek: 17 Dołączył 1193 dni temu Posty: 199 Skąd: Kingstone
|
Wysłany: 2005-12-13, 15:10
|
|
|
dobra niech wam bedzie mi sie podoba ten kawalek! |
_________________ "........Gwiazdy? Tak jest kilka gdzies tam sie zapalaja widze je co noc one galaktyki ukladaja........" |
|
|
|
|
MF Doc
Ziomal

|
Wysłany: 2006-01-04, 11:10
|
|
|
| wzw napisał/a: | | ja nie rozumiem was czy nie potraficie do cenic nowoczesnego rapu przeciez trzeba isc do przodu a nie tkic gdzies w latach 90 tych |
wrecz przeciwnie, nie wiem jak reszta ale ja potrafie docenic nowoczesny rap... gorzej z tym czy wy w ogole slyszeliscie nowoczesny rap, bo Lil' Dap na pewno nie reprezentuje nowoczesnego rapu (to raczej dinozaur rapu)... jak chcecie sie dokształcic polecam Cannibal Ox - The Cold Vein - to jest dopiero nowoczesny, wrecz futurytyczny rap...
powracając do Lil' Dapa - on siedzi caly czas w miejscu... nigdy nie był dobrym raperem, zas jego Livin' Proof zaistnialo dzieki geniuszowi DJ Premier'a... druga plyta Group Home bazowala na sławie pierwszej, dlatego trzeba przyznac ze druga plyta bez pomocy Preemo (oprocz wspomnianego wczesniej kawalka The Legacy) byla po prostu słaba i o Lil' Dapie zapomnanio na długi czas (zaistnial tylko epizodem na plycie czlonka Wu-Family: Shabazza - The Book of Shabazz w kawalku Thieves in the nite razem z Killah Priest'em) i pewnie nadal jest zapomniany - tylko w Polsce robi furore bo podpisal kontrakt z Zipami... nic wielkiego - a o tym ze Amerykanie (i to nie byle jacy) wydają swoje plyty w europejskich wytworniach jakos nie slychac w Polsce... dziwne... |
_________________ Say NO to polish hip-hop... |
|
|
|
|
OCoBiega?!
Elita Forum Shallow Nights, Blurry Moon

Wiek: 20 Dołączył 1271 dni temu Posty: 981 Skąd: chi-town
|
Wysłany: 2006-01-08, 02:42
|
|
|
| MF Doc napisał/a: | | wrecz przeciwnie, nie wiem jak reszta ale ja potrafie docenic nowoczesny rap... |
ja rowniez... |
|
|
|
|
|
|
|