|
Jajonasz |
| Autor |
Wiadomość |
qwazimoto
Moderator

Dołączył 1305 dni temu Posty: 1340 Skąd: ZG
|
Wysłany: 2006-02-10, 22:21 Jajonasz
|
|
|
| Jajonasz to dla mnie pewien symbol polskiego hip hopu. W hip hopie jest od dawna (zaczynał z Magikiem), swego czasu był królem freestylu i robi dobre podkłady(motyw z "Ja to Ja" użyty w reklamie Algidy). Te czyniki dają(dawały) mu już na starcie gwarancję sukcesu. A on, a on nic. Jajonasz to człowiek, który udowadnia, że hip hop robi dla hip hopu, dla siebie. |
_________________ "Świadomość własnej niewiedzy to innymi słowy Mądrość"
Sokrates na wolno
 |
|
|
|
|
Hack
Administrator

Wiek: 19 Dołączył 1272 dni temu Posty: 3857 Skąd: Brick City
|
Wysłany: 2006-02-10, 23:11
|
|
|
Nie ubóstwiaj go tak. Co on takiego wybitnego nagrał? "Nie jestem kurwa biznesmenem"? Może z takimi ocenami wstrzymajmy sie do czasu wydania Czarnego Złota, wtedy będziemy mogli powiedzieć coś wiecej o jego twórczości. |
|
|
|
|
Janca
Moderator ...jestem ja nie ma reszty!

Pomógł: 1 raz Wiek: 20 Dołączył 1249 dni temu Posty: 3580 Skąd: Whateva Man!
|
Wysłany: 2006-02-10, 23:34
|
|
|
Hack, qwazimoto ma po części rację Z reszta oboje macie ;] |
_________________ "Wise Men say, "It looks like rain today"
Crackled on the speakers
Trickle down the sleepy subway train"
 |
|
|
|
|
Plomien
HHF Team "...Jot-A-Gie-A..."

Wiek: 22 Dołączył 1285 dni temu Posty: 1611 Skąd: wziasc Pieniadze
|
Wysłany: 2006-02-10, 23:48
|
|
|
| Hack napisał/a: | | Nie ubóstwiaj go tak. Co on takiego wybitnego nagrał? "Nie jestem kurwa biznesmenem"? Może z takimi ocenami wstrzymajmy sie do czasu wydania Czarnego Złota, wtedy będziemy mogli powiedzieć coś wiecej o jego twórczości |
Okladnie [Hack] |
_________________ Człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych
ale za te, które w innych budzi. |
|
|
|
|
Links
Moderator Reprezentuje Siebie

|
Wysłany: 2006-02-11, 01:54
|
|
|
| Hack napisał/a: | | Co on takiego wybitnego nagrał? |
genialny kawałek z k44 - "Psychodela" jedyne co odrazu przyszło mi do głowy jak zobaczyłem tytuł...
"proszę o zbliżenie, Jajonasz na scenie, sprawdź to!" |
|
|
QL
V.I.P. Rap Gra

Dołączył 1200 dni temu Posty: 2315 Skąd: OSW
|
Wysłany: 2006-02-11, 10:12
|
|
|
| on robi nawet fajne bity np na HST no i jeszcze to nagranie z K44 ale tak to się niczym nie wyróżnia |
|
|
qwazimoto
Moderator

Dołączył 1305 dni temu Posty: 1340 Skąd: ZG
|
Wysłany: 2006-02-11, 11:15
|
|
|
| Hack napisał/a: | | Może z takimi ocenami wstrzymajmy sie |
z którymi ocenami? To, że był królem freestylu, to że ma w porządku podkłady czy to, że robi hip hop od dawna jest nieprawdą? Właśnie imponuje mi to, że ma szacunek u innych raperów i nie nagrywa na siłę, mimo, że na hh jest popyt od wielu lat. |
_________________ "Świadomość własnej niewiedzy to innymi słowy Mądrość"
Sokrates na wolno
 |
|
|
|
|
Bizon
Ziomal

|
Wysłany: 2006-02-14, 11:10
|
|
|
| A co powiedzieć o kawałku z mustafarai przecież to jest totalny rozpierdalacz. Nie nagrał tego dużo jajo ale gdy powstało " nie jest kurwa biznesmenem" niekt w polsce nie posiadał takiej techniki i flow. No a to że chłopak się lenił to już inna sprawa. Z drugiej strony cięzko go dzisiaj wstawić do czołówki skoro tak żadko można go dzisiaj sprawdzać na bicie. Ale możliwości napewno ma ogromne. |
|
|
|
|
|
|