|
Czym jest dla Ciebie hip-hop? |
| Autor |
Wiadomość |
Hack
Administrator

Wiek: 19 Dołączył 1272 dni temu Posty: 3857 Skąd: Brick City
|
Wysłany: 2006-01-08, 21:10 Czym jest dla Ciebie hip-hop?
|
|
|
Tak jak w temacie. Dłuższe wypowiedzi mile wydziane. Jaką role odgrywa w twoim życiu hip-hop, czym jest ta kultura dla Ciebie, drogi forumowiczu |
|
|
|
|
Janca
Moderator ...jestem ja nie ma reszty!

Pomógł: 1 raz Wiek: 20 Dołączył 1249 dni temu Posty: 3580 Skąd: Whateva Man!
|
Wysłany: 2006-01-08, 22:07
|
|
|
"To kultura z którą utożsamiam się..." To styl mojego ubierania i muzyka której słucham dzięki niej patrzę na świat inaczej |
_________________ "Wise Men say, "It looks like rain today"
Crackled on the speakers
Trickle down the sleepy subway train"
 |
|
|
|
|
des
V.I.P. DeStudio.prv.pl

Wiek: 19 Dołączył 1179 dni temu Posty: 3560 Skąd: Detroit Grammar
|
Wysłany: 2006-01-08, 22:49
|
|
|
Hip hop jest dla mnie praktycznie wszystkim... nie wyobrazam sobie bez niego zycia... mozna powiedziec ze jestem uzalezniony... poniewaz sam go probuje tworzyc jest on dla mnie forma wypowiedzi... milosc zycia |
_________________ http://www.myspace.com/despozdro !
 |
|
|
|
|
MF Doc
Ziomal

|
Wysłany: 2006-01-08, 22:51
|
|
|
| janca napisał/a: | "To kultura z którą utożsamiam się..." To styl mojego ubierania i muzyka której słucham dzięki niej patrzę na świat inaczej |
tez tak kiedys myslalem, ale teraz powiedzialbym inaczej... hip-hop jest dla mnie punktem wyjscia i odniesienia na jazz, trip-hop, reggae, soul, blues i r'n'b... razem z tymi rodzajami muzyki hip-hop mnie uspokaja, relaxuje albo, zaleznie od sytuacji, determinuje do "walki"... jednym slowem jest nieodłączną czescią mojego zycia... |
_________________ Say NO to polish hip-hop... |
|
|
|
|
PeatR
Portal Team Lajtowe Akcje

Dołączył 1196 dni temu Posty: 2025 Skąd: Ostrów Wlkp.
|
Wysłany: 2006-01-09, 15:28
|
|
|
| a dla mnie hh nie jest wyjsciem na inne rodzaje muzy (moze na funk jedynie) ale jestem strasznie ograniczony bo oprócz rapu nie słucham niczego wiecej, kiedys tak nie było, słuchało sie jeszcze dobrych nagrań "spoza-gatunku" ale obecnie jest jak jest, a hip-hop dla mnie nie jest zupełnie stylem ubierania sie bo to śmieszne troche, że teraz nawet małe dzieci mają bluzy z kapturem z napisem hip-hop albo co drugi koleś ma na dupie szerokie spodnie a zapytany o rap mówi: "nie, nie wole metal, a rap... hmm... na Esce słyszałem coś z tego..". Wiec sądze ze rap dla mnie można opisać jednym słowem - hobby - jestem w tym, interesuje sie, słucham, składam, jaram sie. To nie jest przejściowa zajawka. "To kultura z którą utożsamiam sie i trwam w tym..." |
_________________ Sprawdź to!
 |
|
|
|
|
edi
V.I.P.

|
Wysłany: 2006-01-11, 20:40
|
|
|
| dla mnie to wszystko co robie. ucze sie nuce hip-hop, jem nucac hip-hop, nuce hip-hop jak spie i wynosze smieci. mysle hip-hopem... tak juz od paru llat... i z tym mi jest naprawde dobrze!!! |
_________________ Za Lechem przemierzamy cały świat,
Wiele sezonów, kilkanaście lat,
Jesteśmy zawsze tam, potęga nasza trwa,
Kolejorzu nigdy nie będziesz sam!
 |
|
|
|
|
$ławek_pzp_
Nowy

Dołączył 1094 dni temu Posty: 8 Skąd: G-ce
|
Wysłany: 2006-01-11, 21:31
|
|
|
| hiphop jest moim życiem bez niego bym umarł , jest dla mie jak tlen . Słucham tego i nie mam zamiaru tego zakończyć nigdy , mnie pierdoli co o mnie mówia , jak mi pierdolą za uszami jak ja sie ubieram i tak z tym nie skącze sieee |
|
|
|
|
OCoBiega?!
Elita Forum Shallow Nights, Blurry Moon

Wiek: 20 Dołączył 1271 dni temu Posty: 981 Skąd: chi-town
|
Wysłany: 2006-01-12, 05:37
|
|
|
| MF Doc napisał/a: | | tez tak kiedys myslalem, ale teraz powiedzialbym inaczej... hip-hop jest dla mnie punktem wyjscia i odniesienia na jazz, trip-hop, reggae, soul, blues i r'n'b... razem z tymi rodzajami muzyki hip-hop mnie uspokaja, relaxuje albo, zaleznie od sytuacji, determinuje do "walki"... jednym slowem jest nieodłączną czescią mojego zycia... |
no coz...wyrwales mi to z ust |
|
|
|
|
Maren
Moderator Brzydki,Zły i Szczery

|
Wysłany: 2006-01-12, 20:58
|
|
|
| jest dla mnie muzyką przy której sie relaksuje i rozmyslam |
_________________ "Jeśli Masz Liste 10 Najlepszych To 9 Musisz Skreślić Bo Jestem Ja Nie Ma Reszty"
 |
|
|
|
|
QL
V.I.P. Rap Gra

Dołączył 1200 dni temu Posty: 2315 Skąd: OSW
|
Wysłany: 2006-01-13, 21:21
|
|
|
| dla mnie hip hop to muzyka i tyle nie woze sie jak popieprzony po miescie i nie udaje gangstera haha jak niektórzy |
|
|
Links
Moderator Reprezentuje Siebie

|
Wysłany: 2006-01-13, 21:31
|
|
|
a ja krótko: Hip Hop - TO JEST TO! |
|
|
edi
V.I.P.

|
Wysłany: 2006-01-13, 21:31
|
|
|
| QL napisał/a: | | nie woze sie jak popieprzony po miescie i nie udaje gangstera haha jak niektórzy |
QL... prosze.... miales im o tym nie mowic... teraz mi wstyd za siebie |
_________________ Za Lechem przemierzamy cały świat,
Wiele sezonów, kilkanaście lat,
Jesteśmy zawsze tam, potęga nasza trwa,
Kolejorzu nigdy nie będziesz sam!
 |
|
|
|
|
PeatR
Portal Team Lajtowe Akcje

Dołączył 1196 dni temu Posty: 2025 Skąd: Ostrów Wlkp.
|
Wysłany: 2006-01-13, 22:06
|
|
|
rap to rap i tyle chyba ze w tv to juz nietyle tylko wiecej bo komercha sie robi i potem łażą gangsterzy hehe zakochani w 50cencie, co? |
_________________ Sprawdź to!
 |
|
|
|
|
Plomien
HHF Team "...Jot-A-Gie-A..."

Wiek: 22 Dołączył 1285 dni temu Posty: 1611 Skąd: wziasc Pieniadze
|
Wysłany: 2006-01-18, 10:56
|
|
|
Hip Hop To Czesc mego zycia
Po czesci z kazdym z was sie zgadzam
Napewno nie jest wszystkim ... i nie jest Moim całym zyciem
Jest dlamnie czyms bez Czego trodno było by mi Funkcionowac |
_________________ Człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych
ale za te, które w innych budzi. |
|
|
|
|
|
|