|
Molesta Ewenement [R.I.P.] |
| Autor |
Wiadomość |
PeatR
Portal Team Lajtowe Akcje

Dołączył 1158 dni temu Posty: 2023 Skąd: Ostrów Wlkp.
|
Wysłany: 2007-02-03, 21:23
|
|
|
no to było dawno jak pisałem ze rozwalą rynek ale tak sie stało w końcu NNMN sprzedała sie w dużej ilosci, więc powrót sie udał i co najważniejsze było już mniej | RymaS napisał/a: | | HWDP, zielska i ulicy... | które stało sie już troche oklepane w polskim rapie i mam nadzieje że "sztucznych blokersów" udawajacych super uliczników bedzie mniej (mała dygresja), natomiast już na nowej Moleście na prawdę słychać klasę poszczególnych członków zespołu choćby Włodiego |
_________________ Sprawdź to!
 |
|
|
|
|
eRAPe
Ziomal PanCur

Wiek: 21 Dołączył 629 dni temu Posty: 106 Skąd: Tajemnica
|
Wysłany: 2007-03-14, 20:23
|
|
|
| Sporo Szacunku! Za czasy od Mistic do Molesta/Ewnement! "Taka Płyta" dla mnie najlpeszy polski krążek... no i powrót w wielkim stylu!!! |
_________________ "...Wiem kto jest ziomem, a kto piz_ą paru pozerów qrwa ch?j wam w du_ę i to wszystko..."
 |
|
|
|
|
Plomien
HHF Team "...Jot-A-Gie-A..."

Wiek: 22 Dołączył 1247 dni temu Posty: 1608 Skąd: wziasc Pieniadze
|
Wysłany: 2007-03-14, 22:30
|
|
|
| Links napisał/a: | | Na poczatku w składzie Molesty byli tylko Vienio i Włodek, dopiero potem doszedł Wilku z Pele... no ale dzieci którzy znają Ewenement tylko z najnowszej plyty a wczesniej tylko słyszeli że taki skład istnieje i jest dobry moga niewiedzieć. |
pele byl z doskoku znaczy sie goscinnie wystepowal na poczatku
Dziecko |
_________________ Człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych
ale za te, które w innych budzi.
 |
|
|
|
|
Links
Moderator Reprezentuje Siebie

|
Wysłany: 2007-03-15, 14:59
|
|
|
| Plomien napisał/a: | pele byl z doskoku znaczy sie goscinnie wystepowal na poczatku
Dziecko |
WDZ tez i co w związku z tym? |
|
|
Plomien
HHF Team "...Jot-A-Gie-A..."

Wiek: 22 Dołączył 1247 dni temu Posty: 1608 Skąd: wziasc Pieniadze
|
Wysłany: 2007-03-20, 14:31
|
|
|
.... powiedzial bym ci co z tego .... ale ... nie moge limit mi sie wyczerpal .....
niestety .... |
_________________ Człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych
ale za te, które w innych budzi.
 |
|
|
|
|
el00000
Nowy

Dołączyła 618 dni temu Posty: 8 Skąd: wwa
|
Wysłany: 2007-03-25, 11:54
|
|
|
hehehe gut jest |
_________________ "...uwazaj bo jak marzysz to zamykasz oczy - rzeczywistosc wtedy latwo ciosem cie zaskoczy..." |
|
|
|
|
|
|
|