|
Jak rozwija się graffiti w Polsce? |
| Autor |
Wiadomość |
yooschi
Ziomal

|
Wysłany: 2005-07-06, 17:49 Jak rozwija się graffiti w Polsce?
|
|
|
Według was na jakim etapie rozwoju graffiti jesteśmy w Polsce, jak wygląda to w różnych regionach naszego kraju. |
|
|
|
|
Łysy
Moderator One game one life

Pomógł: 2 razy Wiek: 26 Dołączył 1281 dni temu Posty: 4035 Skąd: LUBLIN
|
Wysłany: 2005-07-06, 18:23
|
|
|
| ja widziałem w Warszawie fajne grafy na wysokim poziomie ale ostatnio byłem w niemczech i tam grafitti jest na owiele wyzszym poziomie chyba sporo ludzi się tym musi tam zajmować ale widać ze u nas w kraju tez sie rozwija ta kultura tak patrząc z 5 lat wstecz roznica jest ogromna |
_________________ Grupa Trzymająca Władze
"Get my drink on, and my smoke on
Then go home with, somethin to poke on" |
|
|
|
|
cziken
V.I.P. CeZetIKaEeN Jest Tym Typem

Wiek: 19 Dołączył 1280 dni temu Posty: 2586 Skąd: Gryfice
|
Wysłany: 2005-07-06, 21:29
|
|
|
Mi się zdaje że graffiti w naszym kraju nie jest na najwyższym poziomie na świecie, ale jest na bardzo wysokim. Może też dlatego że u nAS jest mało konkursów i takich tam hehe nie mam pojęcia nie znam sie za bardzo na graffach ale widziałem dużo bardzo dobrych w polsce... za to respekt |
_________________ My tu zostaniemy lata,oni po kilka godzin
 |
|
|
|
|
Szefowa
Administrator KEH Team

Wiek: 23 Dołączyła 1280 dni temu Posty: 3055 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2005-07-07, 07:55
|
|
|
PO części się zgadzam z czikenem ale trudno jest mi powiedzieć bo nie wiem jak jets w innych krajach np. u nas w wlkp są miejsca, że trudno coś nazwać jakimś grafem ale są miejsca w których graffiti jest naprawdę dobre! |
|
|
|
|
yooschi
Ziomal

|
Wysłany: 2005-08-15, 10:30
|
|
|
Myslałem że temat ten bedzie bardziej oblegany a ja dowiem sie jak wyglada sprawa z graffiti w różnych czesciach polski |
_________________ DARMOWE POZYCJONOWANIE STRON WWW |
|
|
|
|
Łysy

|
Wysłany: 2005-08-15, 11:07
|
|
|
| ja moge napisać co się dzieje u mnie w miescie na jednym osiedlu jest kilka ekip ktore rzadza w miescie i oni juz robia grafitti na wysokim poziomie a w pozostalej czesci mista są pojedyncze osoby u mnie na osiedlu grafitti zajmuje sie tylko kilka osob |
|
|
|
|
K.D.S [Usunięty]
|
Wysłany: 2005-08-18, 19:20
|
|
|
| Na temat Polskiego Gr nie chce sie wypowiadac zbyt obszerny temat powiem tylko ze w Krakowie ekipy "DONS" i "KWN" szaleja. |
|
|
|
|
kajtek
Zbanowany

Dołączył 1196 dni temu Posty: 5 Skąd: Z PokojU
|
Wysłany: 2005-08-24, 19:33
|
|
|
| polska wymiata jedynie lepsze są niemcy ale teraz zaczeło cos upadać mało ekip nowych powstaje |
|
|
|
|
Jacuś
Nowy

Dołączył 1153 dni temu Posty: 6 Skąd: Wwa
|
Wysłany: 2005-10-05, 23:28
|
|
|
| Wg mnie, graffiti w Polsce obecnie raczej się zwija niż rozwija. Blachy mażą blachy takim świństwem, że farba schodzi potem ciepłą wodą z Ludwikiem (przynajmniej tak jest w Warszawie). Nie wiem jak wygląda sytuacja w innych miastach, ale w Warszawie jest kiepsko. Rzadko pojawia się coś nowego w wykonaniu starych, sprawdzonych ekip. Ogólnie widać, że sporo osób przestało malować. Jedynym plusem jest zanik działalności tojów. Piszcie jak jest u Was, szczególnie jeśli chodzi o pociągi. |
|
|
|
|
Łysy

|
Wysłany: 2005-10-07, 12:40
|
|
|
| u nas juz pociagow raczej nikt nie maluje ze starych ekip z tego co wiem zostało bardzo mało osob a jak juz coś malują to tylko mury |
|
|
|
|
Marcin
Nowy Człowiek bez wad nie jest człowiekiem

|
Wysłany: 2006-01-23, 12:59
|
|
|
| u nas na Mazurach to sie raczej rzadko maluje ale sie zdarza gdzieś mur pomalowany mało kogo to interesuje i ciężko dostać sprzęt do tego sportu |
|
|
|
|
QL
V.I.P. Rap Gra

Dołączył 1162 dni temu Posty: 2312 Skąd: OSW
|
Wysłany: 2006-01-24, 15:31
|
|
|
u mnie to nie widac na wiekszą skale zjawiska graffiti, jest pare na wyzszych budynkach w jakis zakamarkach ale trzeba sie dokładnie przyjrzec zeby zauważyć a na pociągach to malutko pojedyncze zato duzo taggów jest |
|
|
CEPS
Nowy

Dołączył 989 dni temu Posty: 3 Skąd: Siemiatycze
|
Wysłany: 2006-03-19, 20:28
|
|
|
| hehe jak tu coś robić na płotach ze sztachet ?? hehe czym większe miasto tym większe pole do popisu ;] ogólnie jest słabo moim zdaniem |
|
|
|
|
kkkk
Zbanowany

Dołączył 774 dni temu Posty: 4 Skąd: sasss
|
Wysłany: 2006-10-19, 23:05
|
|
|
| lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll |
|
|
|
|
Killer
Nowy

Dołączył 763 dni temu Posty: 32 Skąd: Sanok
|
Wysłany: 2006-11-01, 16:59
|
|
|
| W moim miescie czyli w Sanoku rozwoj grafiki nie nalezy do najgorszych mamy paru utalentowanych graficiarzy |
|
|
|
|