FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Statystyki

Poprzedni temat «» Następny temat
Jak rozwija się graffiti w Polsce?
Autor Wiadomość
yooschi 
Ziomal

Dołączył 1260 dni temu
Wysłany: 2005-07-06, 17:49   Jak rozwija się graffiti w Polsce?
Według was na jakim etapie rozwoju graffiti jesteśmy w Polsce, jak wygląda to w różnych regionach naszego kraju. 8)

Łysy 
Moderator
One game one life

Dołączył 1281 dni temu
Wysłany: 2005-07-06, 18:23   
ja widziałem w Warszawie fajne grafy na wysokim poziomie ale ostatnio byłem w niemczech i tam grafitti jest na owiele wyzszym poziomie chyba sporo ludzi się tym musi tam zajmować ale widać ze u nas w kraju tez sie rozwija ta kultura tak patrząc z 5 lat wstecz roznica jest ogromna

"Get my drink on, and my smoke on
Then go home with, somethin to poke on"

cziken 
V.I.P.
CeZetIKaEeN Jest Tym Typem

Dołączył 1280 dni temu
  Wysłany: 2005-07-06, 21:29   
Mi się zdaje że graffiti w naszym kraju nie jest na najwyższym poziomie na świecie, ale jest na bardzo wysokim. Może też dlatego że u nAS jest mało konkursów i takich tam :D hehe nie mam pojęcia nie znam sie za bardzo na graffach ale widziałem dużo bardzo dobrych w polsce... za to respekt

Szefowa 
Administrator
KEH Team

Dołączyła 1280 dni temu
Wysłany: 2005-07-07, 07:55   
PO części się zgadzam z czikenem ale trudno jest mi powiedzieć bo nie wiem jak jets w innych krajach np. u nas w wlkp są miejsca, że trudno coś nazwać jakimś grafem ;) ale są miejsca w których graffiti jest naprawdę dobre!

yooschi 
Ziomal

Dołączył 1260 dni temu
Wysłany: 2005-08-15, 10:30   
Myslałem że temat ten bedzie bardziej oblegany a ja dowiem sie jak wyglada sprawa z graffiti w różnych czesciach polski 8)

Łysy 
Moderator
One game one life

Dołączył 1281 dni temu
Wysłany: 2005-08-15, 11:07   
ja moge napisać co się dzieje u mnie w miescie na jednym osiedlu jest kilka ekip ktore rzadza w miescie i oni juz robia grafitti na wysokim poziomie a w pozostalej czesci mista są pojedyncze osoby u mnie na osiedlu grafitti zajmuje sie tylko kilka osob

K.D.S
[Usunięty]

Wysłany: 2005-08-18, 19:20   
Na temat Polskiego Gr nie chce sie wypowiadac zbyt obszerny temat powiem tylko ze w Krakowie ekipy "DONS" i "KWN" szaleja.

kajtek 
Zbanowany

Dołączył 1196 dni temu
Ostrzeżeń:
 6/3/3
Wysłany: 2005-08-24, 19:33   
polska wymiata jedynie lepsze są niemcy ale teraz zaczeło cos upadać mało ekip nowych powstaje

Jacuś 
Nowy

Dołączył 1153 dni temu
Wysłany: 2005-10-05, 23:28   
Wg mnie, graffiti w Polsce obecnie raczej się zwija niż rozwija. Blachy mażą blachy takim świństwem, że farba schodzi potem ciepłą wodą z Ludwikiem (przynajmniej tak jest w Warszawie). Nie wiem jak wygląda sytuacja w innych miastach, ale w Warszawie jest kiepsko. Rzadko pojawia się coś nowego w wykonaniu starych, sprawdzonych ekip. Ogólnie widać, że sporo osób przestało malować. Jedynym plusem jest zanik działalności tojów. Piszcie jak jest u Was, szczególnie jeśli chodzi o pociągi.

Łysy 
Moderator
One game one life

Dołączył 1281 dni temu
Wysłany: 2005-10-07, 12:40   
u nas juz pociagow raczej nikt nie maluje ze starych ekip z tego co wiem zostało bardzo mało osob a jak juz coś malują to tylko mury

Marcin 
Nowy
Człowiek bez wad nie jest człowiekiem

Dołączył 1097 dni temu
Wysłany: 2006-01-23, 12:59   
u nas na Mazurach to sie raczej rzadko maluje ale sie zdarza gdzieś mur pomalowany mało kogo to interesuje i ciężko dostać sprzęt do tego sportu

QL 
V.I.P.
Rap Gra

Dołączył 1162 dni temu
Wysłany: 2006-01-24, 15:31   
u mnie to nie widac na wiekszą skale zjawiska graffiti, jest pare na wyzszych budynkach w jakis zakamarkach ale trzeba sie dokładnie przyjrzec zeby zauważyć a na pociągach to malutko pojedyncze zato duzo taggów jest :D

CEPS 
Nowy

Dołączył 989 dni temu
Wysłany: 2006-03-19, 20:28   
hehe jak tu coś robić na płotach ze sztachet ?? hehe czym większe miasto tym większe pole do popisu ;] ogólnie jest słabo moim zdaniem

kkkk 
Zbanowany

Dołączył 774 dni temu
Ostrzeżeń:
 100/3/3
Wysłany: 2006-10-19, 23:05   
lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Killer 
Nowy

Dołączył 763 dni temu
Ostrzeżeń:
 3/3/3
Wysłany: 2006-11-01, 16:59   
W moim miescie czyli w Sanoku rozwoj grafiki nie nalezy do najgorszych mamy paru utalentowanych graficiarzy

Odpowiedz do tematu